Tagged: family

Paragliding

Paragliding -Buat kat Bukit Jugra berdekatan Banting. Tempat smooth, angin consisten – ckap macam pro – tapi bile buat, terus terjunam sebab muatan terlebih kot. Ader la dalam 10m atas tu. Overal best, jom...

More

Sepetang bersama

Asalnya nak bergerak ke Warisan Rimba, berdekatan dengan Zoo Negara.  Dikhabarkan tempat nye best, tapi tak pernah tengok pun gambar atau search dulu. Tapi pegi jugak just nak tengok kawasan dan bermalam di sana....

More